Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Γραικυλιστάν 2011: Άστεγος βρέθηκε νεκρός εξαιτίας του ψύχους και του φονιά Καμίνη...

 
 
 




“…Μα από την κόλαση μου σου φωνάζω, εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω.” – ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ.


Μέσα στην Ελλάδα του μνημονίου και των δεκάδων δις ευρώ, που έρχονται(για το καλό μας…) από τους παγκόσμιους τοκογλύφους, ένας άνθρωπος άστεγος, που κοιμότανε στον δρόμο, έχασε τη ζωή του από το κρύο. Υπήρχαν και άλλες εποχές όπου η Ελλάδα ήταν περισσότερο φτωχή, όμως ποτέ δεν θα πέθαινε ένας άνθρωπος λησμονημένος από όλους σε ένα δρόμο από το κρύο, γιατί τότε υπήρχε ακόμη μια κοινωνία με εθνικό ιστό, με φιλότιμο και όχι μία απρόσωπη τερατούπολη μαζανθρώπων. Σε όλους αυτούς που παριστάνουν τους ανθρωπιστές, χωρίς να ελπίζουμε ότι θα ντραπούν αφιερώνουμε την παρακάτω είδηση:


«Νεκρός μεταφέρθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Τζάνειο Νοσοκομείο ένας άστεγος, ο οποίος έχασε τη ζωή του, πιθανότατα εξαιτίας του ψύχους που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αθήνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε να κείτεται στην οδό Αποστόλου Παύλου στο Θησείο απέναντι από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.»

Από τη Χ.Α.


Σχόλιο του Υγρού Πυρός: Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπορεί μία κοινωνία που θέλει να λέγεται και πολιτισμένη, να αδιαφορεί τόσο επιδεικτικά για την ανθρώπινη ζωή! Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες χιλιάδες άστεγοι στο δρόμο και ταυτόχρονα να μοιράζονται εκατομμύρια σε παράξενες ΜΚΟ και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και βιβλιοθήκες τρίτων χωρών!!!! Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν όλοι οι άστεγοι να ζήσουν ανθρώπινα στην κοινωνία και όχι μόνο αυτοί. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει!!! Είναι αδιανόητο!!!

Την προηγούμενη μέρα από το θάνατο του αστέγου συμπολίτη μας, ο Καμίνης είχε δώσει διαταγή και μάζεψαν από τους αστέγους του κέντρου της Αθήνας τις κουβέρτες και τα παραπήγματα τους τη στιγμή που ήδη το ψύχος ήταν παρόν! Ο Καμίνης δολοφόνησε τον άστεγο συμπολίτη μας γιατί και τις κουβέρτες του πήρε και δεν του παραχώρησε κανείς "αρμόδιος" του Δήμου και της Πολιτείας κάποιο μέγαρο τύπου Υπατείας για να παραμείνει έστω την επόμενη δύσκολη νύχτα της ζωής του που έμελλε να είναι και η τελευταία του, ούτε και βέβαια βρέθηκε για εκείνον κάποιος επαγγελματίας "φιλάνθρωπος" "αλληλέγγυος"....

Θα πληρώσουν οι δολοφόνοι στο τέλος, μην ανησυχείτε. Υπάρχει Θεία Δίκη. Ας αναπαυθεί η ψυχή του άτυχου και παραμελημένου από την ίδια τη ζωή και τους ανθρώπους, συμπολίτη μας. 
 Σχόλιο Αγγελικής Νικολάου....
 Ναι υπάρχει Θεία Δίκη.. οι υπεύθυνοι ας κοιμούνται ύσηχοι... και οι εικόνες ας μιλήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου