Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ηλιακή και Σεληνιακή Δραστηριότητα οι αιτίες του σεισμού και του τσουνάμι στην Ιαπωνία

O Piers Corbyn, αστροφυσικός, μετεωρολόγος και ειδικός στις προβλέψεις σημαντικών φυσικών "καταστροφών" με ακρίβεια άνω του 85% μιλά για τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με τον Corbyn (του weatheraction.com) η ηλιακή έκλαμψη ακτίνων χ, παράλληλα με το γεγονός πως η Σελήνη ήταν πολύ κοντά στη Γη, σε φάση "super-moon", ενώ βρισκόμαστε εντός του 24ου ηλιακού ελάχιστου, ήταν οι αιτίες για την έντονη αντίδραση των γεωμαγνητικών ενεργειών που ακολούθως προκάλεσαν αντιδράσεις του γήινου φλοιού και του μεγάλου σεισμού. Οι επιστήμονες γνωρίζουν το φαινόμενο αυτό και γνωρίζουν επίσης πως αυτή η συγκυρία ήταν η μεγαλύτερη μετά το 1992. 

Μεταξύ άλλων, σε ερώτηση του Άλεξ Τζουνς, τονίζει πως οι σεισμοί δεν έχουν καμία σχέση με την ψευδή κλιματική αλλαγή και τη θεωρία περί ενοχής του CO2, την οποία υποστηρίζει ο ΟΗΕ και άλλοι υπέρμαχοι της ψευδούς αυτής θεωρίας, -σαν τον Αλ Γκορ- οι οποίοι αρνούνται το θεμελιώδη ρόλο του ίδιου του ήλιου, χαρακτηρίζοντας τους "τρελούς, διευθαρμένους, ανόητους και ψεύτες"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου