Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

200.000 ευρώ στην ομάδα "ΔΙΑΣ" από τον Πατέρα

Την απόφαση του να προσφέρει 200.000 ευρώ, στην ομάδα "ΔΙΑΣ", κοινοποίησε την Τετάρτη με επιστολή στον Υπουργό προστασίας του Πολίτη    Χ. Παπουτσή, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας.
Ο γνωστός εφοπλιστής , ενημέρωσε με την επιστολή του, τον Χρήστο Παπουτσή ότι θέλει μέσω του οικογενειακού του Ιδρύματος, «Νικόλας Δ. Πατέρας» αλλά και προσωπικά, να συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση για την επισκευή των μοτοσυκλετών της ομάδας "ΔΙΑΣ" και "ΔΕΛΤΑ".

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του, ο
κ. Πατέρας :

"Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Από δημοσιεύματα εφημερίδων πληροφορήθηκα ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην επισκευή του στόλου των μοτοσυκλετών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.

Όπως γνωρίζετε τα τελευταία 20 χρόνια, το οικογενειακό μας Ίδρυμα ‘’ ΝΙΚΟΛΑΣ Δ. ΠΑΤΕΡΑΣ’’ αλλά και εγώ προσωπικά έχουμε προσφέρει άμεση οικονομική συμπαράσταση σε δεκάδες οικογένειες αστυνομικών που έχασαν την ζωή τους ή τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Ταυτόχρονα έχουμε δωρίσει εξοπλισμό (αλεξίσφαιρα γιλέκα, ασυρμάτους κ.λπ.) σε πολλές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ελάχιστη συνεισφορά για την συνέχιση του δύσκολου έργου της, που αποκλειστικό στόχο έχει την πάταξη της εγκληματικότητας.

Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας γνωρίσω την απόφασή μου να δωρίσω το ποσό των € 200.000 ( διακόσιες χιλιάδες ευρώ) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να διατεθούν στην άμεση επισκευή όλων των μοτοσυκλετών των ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, που βρίσκονται ακινητοποιημένες λόγω της έλλειψης χρημάτων.

Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να προσφέρουμε στην κοινωνία μας και να βοηθάμε την Πατρίδα μας..”

ΠΗΓΗ...http://radioroumelinews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου