Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ο εκβιασμός των παράνομων μεταναστών πέρασε!

Άλλη μία υποχώρηση κατέγραψε η ελληνική κυβέρνηση αυτή τη φορά όχι απέναντι στην «φοβερή» τουρκική στρατιωτική ισχύ και διπλωματία αλλά απέναντι στους 280 παράνομους μετανάστες οι οποίοι απεργούσαν για 44 ημέρες ζητώντας την νομιμοποίησης τους παρά το γεγονός ότι από τους 280, μόνον οι 14 έχουν χάσει την νομιμότητά τους λόγω λιγότερων ενσήμων. Όλοι οι υπόλοιποι είναι παράνομοι, διότι εισήλθαν στη χώρα μετά την 31η Δεκεμβρίου του 2004.

Και ενώ μέχρι χτές η κυβέρνηση δήλωνε ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος και ότι δεν θα νομιμοποιηθούν οι παράνομοι μετανάστες και που είναι αντίθετο στις κοινοτικές αποφάσεις, και ότι αν δεν αποδεχτούν την πρόταση της για 6 μηνη παράταση της παραμονής τους στην Ελλάδα θα τους απέλαυνε ξαφνικά σήμερα το απόγευμα η κυβέρνηση αποδέχτηκε ουσιαστικά τα αιτήματα των απεργών.

Πιο συγκεκριμένα η κυβέρνηση αποδέχεται

α) μείωση σε 8 από 12 τα χρόνια που απαιτούνται για νομιμοποίηση,

β) ταξιδιωτικά έγγραφα για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και βίζα για να επιστρέψουν πάλι στην Ελλάδα εφόσον το επιθυμούν,

γ) για ανθρωπιστικούς λόγους, θα ισχύσει καθεστώς μη απέλασης.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ξαφνικά και ενώ ήδη είχε παρέμβει ο εισαγγελέας ο οποίος άσκησε ποινικές διώξεις για δύο πλημμελήματα σε βάρος των δύο συνοδών απεργών πείνας που φέρονται να εμπόδισαν μετανάστες, που είχαν εισαχθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», να σιτιστούν.

Με λίγα λόγια το συμπέρασμα που προκύπτει από αυτή την εξέλιξη ότι όποιος απειλεί την ελληνική κυβέρνηση στο εξωτερικό η τελευταία συνήθως υποχωρεί και ότι όποιος αλλοδαπός απειλεί και εκβιάζει την κυβέρνηση με το θάνατο ανθρώπων και την πρόκληση εξεγέρσεων επίσης κερδίζει. Έτσι με βάση αυτή τη λογική οι κάτοικοι της Κερατέας ασκόπως διαμαρτύρονται διότι ούτε αλλοδαποί είναι, ούτε απειλούν με τον θάνατο κάποιου, ούτε εκβιάζουν με το κάψιμο της Αθήνας, όπως δήλωνε πρόσφατα γνωστή υποστηρίκτρια των θέσεων των αλλοδαπών.

Σήμερα τέσσερις κορυφαίοι υπουργοί έσπευσαν με εντολή του πρωθυπουργού στα γραφεία της ΓΣΕΕ και πρότειναν στους απεργούς πείνας σχεδόν όλα όσα ζητούσαν!


Ελπίζουμε ο πρωθυπουργός να γνωρίζει τι περιμένει αυτόν και την κυβέρνηση, διότι η σημερινή του κίνηση θα θεωρηθεί από αρκετούς παράγοντες που δεν ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού λαού ως απόδειξη αδυναμίας και υποχωρητικότητας.
Η ίδια η κυβέρνηση έλεγε ότι αν υποχωρήσει στα αιτήματα των παράνομων μεταναστών τότε θα ακολουθούσε η αντίστοιχη κίνηση όχι από 280, αλλά από δεκάδων χιλιάδες παράνομους μετανάστες κάτι που θα έφερνε την χώρα σε δύσκολη θέση.

Έ, τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε αυτό που όλο αυτό τον καιρό αποκήρυσσε, αδειάζοντας τους υπουργούς του, οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν η εφαρμογή του νόμου και η προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών.

Ελπίζουμε ο Θεός... ή μάλλον ο Αλλάχ να μας λυπηθεί από αυτά που μας επιφυλάσσει το μέλλον και αν ποτέ θέλετε να παρανομήσετε ξέρετε από εδώ και πέρα τον τρόπο για να αποφύγετε τις συνέπειες, απλά κάντε μία μιντιακή απεργίας πείνας, απειλήστε για φασαρίες και όλα θα πάνε καλά.

Κρίμα και μόλις είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση του θα εφαρμόσει τους νόμους και ότι θα είναι αμείλικτη με τους παραβάτες. Μάλλον εννοούσε του Έλληνες και όχι τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

από το Σύνδεσμος 71

Παραθέτω και τους πανυγηρισμούς των "αδύναμων" από την πείνα (!)
λαθρομεταναστών όπως τους παρουσίασε το ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ:
Να μας πουν οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ "αλληλέγγυοι" πώς γίνεται να χοροπηδάνε σαν κατσίκια κάποιοι που...είχαν να φάνε ενάμιση μήνα!

Τον δρόμο λοιπόν μας τον δείχνουν οι μετανάστες... Αν έχετε αιτήματα και δεν σας τα ικανοποιεί η κυβέρνηση, δεν έχετε παρά να καταλάβετε ένα δημόσιο κτήριο-πανεπιστήμιο κατά προτίμηση |(μιας και έχει άσυλο) , πάρτε μαζί σας sleeping bang, dvd, πατατάκια και φροντίστε να έχετε ένα γιατρό αντιπρόσωπο που να λέει ότι θα πεθάνετε πολύ σύντομα εξαιτίας της κυβέρνησης. Απέναντι να έχει σουβλατζίδικο και ταυτόχρονα τηλέφωνάκι στην αρχιεπισκοπή να στέλνει συσσίτια καθημερινά.


Τα αιτήματα θα είναι:

Έξοδος απο το μνημόνιο
Φορολόγηση των τραπεζών και των offshore εταιριών
Μείωση του ΦΠΑ
Κλείσιμο των συνόρων και αυστηρή φύλαξή τους
Στήσιμο λαϊκών δικαστηρίων Για: Σημίτη, Καραμανλή , Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλο, Μπακογιάννη, Παπαντωνίου Παπακωνσταντίνου, Αλαβάνου, Μητσοτάκη, κτλ

Μην είστε σίγουροι όμως ότι η δήθεν αλληλέγγυοι θα είναι κοντά σας. Βλέπετε εαν βασική σας προτεραιότητα δεν είναι η νομιμοποίηση όλων των ΛΑΘΡΟμεταναστών-εκβιαστών είναι δύσκολο οι επαγγελματίες αντιρατσιστές να στηρίξουν την απεργία σας!!

Το μόνο σίγουρο ειναι οτι σε 20 λεπτα θα γίνει άρση του ασύλου και θα σας έχουν μαζέψει...

Οι μέχρι πρότινος υποψήφιοι προς απέλαση μετανάστες αποκτούν επίσης άδεια εργασίας και έγγραφα που θα τους επιτρέπει να ταξιδεύουν στην πατρίδα τους και να επιστρέφουν στην Ελλάδα.!!

Εκτιμάται ότι περίπου 100 από τους απεργούς πείνας θα νομιμοποιηθούν άμεσα. Σημειώνεται ότι το δικαίωμα νομιμοποίησης από 12 γίνεται 8 έτη στην Ελλάδα και θα θεσμοθετηθεί για το σύνολο των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα. Μιλάμε για απίστευτες υποχωρήσεις της κυβέρνησης!!

Ήταν έτοιμοι να πεθάνουν από την πείνα, δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και μετά τους βλέπεις να πανηγυρίζουν και να έχουν ως δια μαγείας τόσο θετική ενέργεια... Ας κάνει ο Γεωργαντάς μια διαφήμιση για την Amita motion χορηγός
θετικής ενέργειας by λαθρομετανάστες...

ΣΧΟΛΙΟ
Πέτυχαν λοιπόν αυτό που εξαρχής είχαν στήσει κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ.....
Εδειξαν τον δρόμο για την νομιμοποίηση όλων των παρανόμων λαθρομεταναστών....
Μην "τσιμπάτε" από τα στημένα υποκριτικά γαυγίσματα Ραγκούση και λοιπών υπουργών...ήταν για να "τυφλώσουν" την κοινή γνώμη...

ΠΗΓΗ http://koukfamily.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου