Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

HELP: Έκκληση για Αιμοπετάλια

Ο μικρός Αθανάσιος Κοτοπούλης, παιδί της συναδέλφου Κούλας Μητσάκη, που εργάζεται στα ΕΛΤΑ, νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα στο Νοσοκομείο ''ΜΗΤΕΡΑ'' και
χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια από 40 δότες, προκειμένου να στηριχθεί αιματολογικά μετά την εγχείρηση.
Όποιος  είναι δότης αιμοπεταλίων ή δότης αίματος, μπορεί να απευθυνθεί στο τμήμα Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στο τηλέφωνο             2132088000       , να κλείσει ραντεβού για την χορήγηση.
Όποιος εκδηλώσει επιθυμία για προσφορά, να αναφέρει ότι είναι για τον Αθανάσιο Κοτοπούλη.
theywantyourhelp.blogspot.com
http://www.eglimatikotita.gr/

ΣΧΟΛΙΟ ANGELS  Στην ομαδα ελληνων εθελοντών όπου βρήκα την ανάρτηση μπορείτε να ενγραφείτε και να συνδράμετε στην σωτηρία πολλών που την χρειάζονται. Οι αναρτήσεις για παράκληση και προσφορά αίματος είναι πάντα καλό να ελένχονται για την ορθότητα  τους... πριν αναρτηθούν. https://www.facebook.com/home.php?sk=group_220464494647193&ap=1 

1 σχόλιο:

  1. .Ηλικιωμένος συνάνθρωπός μας, χωρίς οικογένεια, νοσηλεύεται στην Euromedica - Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης και έχει ανάγκη από Αίμα.
    Παρακαλείται όποιος μπορεί να βοηθήσει να προσέλθει σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο για Αίμα το οποίο όμως πρέπει να σταλθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (τηλ. Αιμοδοσίας 2313312811, 812, 810), στο όνομα Αλεξιάδης Νικόλαος του Στεφάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή