Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΚΟΡΙΝΘΟΣ Το ΚΑΦΚΑ επιτέλους λειτουργεί κανονικά!

Πολλά έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια για το ΚΑΦΚΑ (του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης) στην Κόρινθο. Ότι για αρκετά χρόνια ενώ υπήρχε το κτίριο και ήταν σχεδόν όλα έτοιμα παρόλα αυτά δεν λειτουργούσε! Στις 2 Δεκεμβρίου 2010 είχε γίνει αναφορά στην Korinthian Νews για το θέμα αυτό με τον διοικητή του ΚΑΦΚΑ κ. Καπέλλο να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δεν
έφταιγαν σε καμία περίπτωση οι εργαζόμενοι που δεν δούλευε το ΚΑΦΚΑ. Το ότι δεν λειτουργούσε το ΚΑΦΚΑ φταίνε άλλα πράγματα και όχι οι εργαζόμενοι».
Πλέον από ότι φαίνεται όλα ανήκουν στο παρελθόν και το ΚΑΦΚΑ λειτουργεί κανονικά εδώ και αρκετούς μήνες.
Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι του ΚΑΦΚΑ σε τελευταία συνέντευξη τύπου 68 ασθενείς έχουν μέχρι στιγμής δεχθεί τις υπηρεσίες του Κέντρου Αποκατάστασης, ενώ έχουν γίνει 3.089 συνεδρίες.
ΣΣ. Φαίνεται λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των υπευθύνων, ότι το ΚΑΦΚΑ λειτουργεί κανονικά και έτσι πρέπει να συνεχίσει! 
http://korinthiannews.gr/ 
Σχόλιο ANGEL's  Eίναι κομματάκι παρήγορο να μαθαίνουμε καλά νέα σήμερον.. και επειδή  είχα μία μικρή περιέργεια καλήτερης ενημέρωσης επί του θέματος... έριξα μία παραπάνω ματιά... και σας την επισηνάπτω.. περισσότερη πληροφόρηση επι του θέματος θα βρείτε.....http://korinthianews.blogspot.com/2011/07/blog-post_7277.html    Καθώς επίσης και για το τι είναι το ΚΑΦΚΑ  ΚΟΡΙΝΘΟΥ.... για τις υπηρεσίες που προσφέρει και τον τρόπο επικοινωνίας....http://www.kafkakorinthou.gr/contact.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου