Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Μπλόκο στο χαράτσι μέσω ΔΕΗ από τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας!

"Εάν η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα σε δημότες μου θα τους το επανασυνδέσω" λέει  o Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης. Με ανακοίνωσή του ο Δήμος καλεί τους δημότες να μην πληρώσουν το χαράτσι ακινήτων με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ενημερώνοντας παράλληλα για τον τρόπο πληρωμής του λογαριασμού στα ATM των τραπεζών. 

Ταυτόχρονα συγκρότησε επιτροπή που συγκεντρώνει όλες τις αποδείξεις πληρωμής μέσω ΑΤΜ που θα προσκομίζουν οι δημότες στον Δήμο, ώστε να αντιμετωπίσει πλέον ως επίσημος φορέας και εκπρόσωπος των πολιτών, τις ενδεχόμενες αντιδράσεις του κράτους ή της ΔΕΗ.

 Όπως δηλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης "κάναμε λαϊκή συνέλευση και οι περισσότεροι δημότες συμφώνησαν να μην πληρώσουμε το χαράτσι. Εάν η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα σε δημότες μου εμείς με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου θα το επανασυνδέσουμε".

 Χθες μόνο πρώτη μέρα λειτουργίας του γραφείου που δέχεται τα αποδεικτικά πληρωμής των δημοτών πήγαν περισσότεροι από 150 πολίτες της Νέας Ιωνίας. Ενώ ανάλογη είναι η κίνηση και σήμερα.

Την απόφαση του Δημάρχου επικροτούν οι επαγγελματίες της Νέας Ιωνίας που λένε πως ακόμη και εάν ήθελαν να πληρώσουν το χαράτσι δεν έχουν λεφτά. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Ιωνίας Στάθης Νουβέλογλου δήλωσε "καλώ τα μέλη του εμπορικού συλλόγου να μην πληρώσουν το χαράτσι".
http://radioroumelinews.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου