Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το πρωί Ξυλόκαστρο, το βράδυ Κιάτο...


Σήμερα κορυφώνονται σε όλη τη χώρα οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την ακολουθούμενη πολιτική που μας οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια, σε αδιέξοδο. Το Μεσοπρόθεσμο έγκλημα δεν πρέπει να περάσει. Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου που επιχειρείται, δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί. Απαντώντας σε διάφορους φίλους που κριτικάρουν τα ΟΧΙ και την άρνηση  των αγανακτισμένων, να τους πω ότι όταν έρχονται κάποιοι να σου πάρουν ότι έχεις και δεν έχεις και να σου κλείσουν το μαγαζί, δεν συζητάς τον τρόπο που θα στο κλείσουν, ούτε πρώτιστη ανάγκη είναι πώς το μαγαζί θα έχει περισσότερη δουλειά αύριο. Παλεύεις να το αποφύγεις πρώτα και μετά όλα τ' άλλα... ΟΧΙ λοιπόν στο Μεσοπρόθεσμο, ΟΧΙ στους χαρτογιακάδες που ξεπουλάνε ότι υπάρχει και μετά τα πολλά ΟΧΙ στον κακό μας εαυτό και τα ΝΑΙ στην καλή του πλευρά που θα μας κάνει να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Αυτή τη στιγμή
ΟΧΙ...

(Παρεμπιπτόντως μια ωραία ατάκα για τις αποκρατικοποιήσεις, φέρεται να είπε κάποιος Πασόκος. Λέει λοιπόν ένα δημοσίευμα του in.gr: "Επίθεση για κακούς χειρισμούς εξαπέλυσε στον υπουργό Οικονομικών και ο βουλευτής Θωμάς Ρομπόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι σαν να υπάρχει ένα αεροπλάνο το οποίο του είπανε πρέπει να πετάει, αλλά για να συνεχίσει να πετάει πρέπει να ελαφρύνετε το βάρος και η κυβέρνηση, ο κ. Παπακωνσταντίνου αντί να ελαφρύνει το βάρος άρχισε να πετάει τους κινητήρες...»).

Το πρωί λοιπόν στις 11:00π.μ στην πλατεία Ξυλοκάστρου και το βράδυ στις 9:00μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο, στην εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Καζάκη.

Α.Α.Ζ
http://armoniki.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου