Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΚΙΑΤΟ Αναγνώρισαν το λάθος τους και φέρνουν πάλι το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για άρση της απόφασης που πήραν;

-Β. Χουσελάς: «Σχετικά με το κλείσιμο του δημοτικού καταστήματος Διμηνιού σκεφτόμαστε να έρθει ξανά στο ΔΣ για άρση της απόφασης»
Το γράψαμε από την πρώτη στιγμή και ήμασταν ιδιαίτερα καυστικοί καθώς θεωρούμε ότι ΚΑΜΙΑ δημοτική αρχή δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις και να αγνοεί την τοπική κοινωνία! Ο λόγος για
την δημοτική αρχή του Σ. Σταματόπουλου στο Κιάτο που πέρασε κατά πλειοψηφία να κλείσει το δημοτικό κατάστημα στο Διμηνιό για …οικονομικούς λόγους. Αγνόησαν την τοπική κοινωνία και τους ηλικιωμένους όπου σε αυτό το χώρο εκτός των άλλων τους παρέχεται και η ιατρική εξυπηρέτηση!
Το θέμα να υπενθυμίσουμε (ανάρτηση στην Korinthian news στις 6 Απριλίου) πέρασε κατά πλειοψηφία και μάλιστα οριακά!!! Από την πλευρά μας αναδείξαμε το θέμα όσο μπορούσαμε περισσότερο. Η τοπική κοινωνία έχει αναστατωθεί!
Τώρα όπως πληροφορούμαστε από στελέχη της δημοτικής αρχής είναι πολύ πιθανόν να φέρουν το θέμα πάλι στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να ακυρώσουν την πρώτη απόφαση που πήραν (για το κλείσιμο του δημοτικού καταστήματος) και να αφήσουν τα πράγματα ως είχαν πριν! Όπως μας ανέφερε ο αντιδήμαρχος κ. Χουσελάς από την πλευρά της δημοτικής αρχής δεν είχε ληφθεί υπόψη και η εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων στο δημοτικό κατάστημα καθώς και πόσος κόσμος εξυπηρετείται από αυτό και είναι πολύ πιθανόν να το φέρουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ξανά ώστε να ακυρώσουν την απόφαση που πήραν!
Κε Χουσελά και είναι προς τιμή σας αυτό, δείχνετε ότι αναγνωρίζετε το λάθος της δημοτικής αρχής και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Εξάλλου δεν …είμαστε Θεοί! Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος. Φτάνει όταν γίνει το λάθος να το αναγνωρίσει και αυτό έχει σημασία!
Για να δούμε τι θα πει και ο δήμαρχος! Θα φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ή εξακολουθεί να έχει διαφορετική άποψη… εξακολουθώντας να αγνοεί την τοπική κοινωνία και τους ηλικιωμένους της περιοχής; Για να δούμε…
http://korinthiannews.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου