Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

ΚΟΡΙΝΘΙΑ Τα ΚΤΕΛ από Δευτέρα δεν θα μεταφέρουν τους μαθητές στα σχολεία

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών αναφέρεται: «Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, τα περισσότερα ΚΤΕΛ έχουν περιέλθει σε οικτρή οικονομική κατάσταση και αυτό οφείλεται κυρίως στη μη εξόφληση των οφελών, που προέρχονται από υπηρεσίες μεταφοράς μαθητών.
Όσον αφορά τις οφειλές μέχρι 31-12-10, που και αυτές «κουτσουρεύονται αυθαιρέτως», περιφέρονται μπλεγμένες μέσα στα δίχτυα της γραφειοκρατίας μεταξύ των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των Περιφερειών και ένας Θεός γνωρίζει πότε θα εξοφληθούν.
Ειδικά όμως όσον αφορά τις οφειλές του πρώτου τριμήνου του 2011, υφίσταται απόφαση αποπληρωμής προς υπογραφή στο γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών κ.
Ντόλιου, η οποία δεν υπογράφεται, παρότι τα χρήματα έχουν διατεθεί από το Υπουργείο Οικονομικών.
Επειδή πρέπει να πληρώσουμε το προσωπικό μας, τα πετρέλαια και άλλες λειτουργικές δαπάνες απαραίτητες για την κίνηση του στόλου των λεωφορείων, είναι αναγκαίο να εξοφληθούν άμεσα οι οφειλές που προέρχονται από τις μεταφορές μαθητών για την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου της μεταφοράς αυτής.
Επειδή τα ταμεία των ΚΤΕΛ έχουν «στερέψει» και δεν μπορούν πλέον ούτε με δανεικά από τις Τράπεζες να επωμισθούν το τεράστιο κόστος της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών, παρακαλούμε να παρέμβετε προσωπικά για την άμεση εξόφληση των οφειλόμενων ποσών.
Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι από 2 Μαΐου 2011 να σταματήσουμε τις μεταφορές μαθητών λόγω έλλειψης χρημάτων»

Τα ΚΤΕΛ Κορινθίας σταματούν την μεταφορά των μαθητών

Από τα ΚΤΕΛ Κορινθίας αναφέρεται: «Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 2 Μαΐου 2011 και ύστερα από απόφαση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, το ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ε. σταματάει τη μεταφορά των μαθητών προς και από τα σχολεία με τα μισθωμένα λεωφορεία λόγω μη καταβολής εδώ και 17 (δέκα επτά) μηνών των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, γεγονός που μας κάνει να αδυνατούμε να αντέξουμε το κόστος μετακίνησης. Ο τρόπος μετακίνησης των μαθητών θα γίνεται μόνο όπου υπάρχει τακτικό δρομολόγιο και με την ένδειξη της μαθητικής κάρτας θα πληρώνουν το 50% του εισιτηρίου».

πηγη  http://korinthiannews.gr/

Σχόλιο ANGEL'S ..... Η αποδυναμωμένη οικονομία, συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, τα σχολεία πέραν της επίθεσης που δέχονται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης .... λαμβάνουν και αυτό το πλήγμα. Οι γονείς είναι αγανακτησμένοι, και δυστιχώς........ εντελώς ανυπεράσπιστοι , μπροστά στα αναρήθμιτα προβλήματα , που δημιουργούνται στο μείζον θέμα της παιδείας. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου