Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

"Την σκότωσα από οίκτο επειδή την έβλεπε να υποφέρει"


Στον αρμόδιο Ανακριτή Πατρών θα οδηγηθεί την Παρασκευή η 36χρονη Βουλγάρα η οποία κατηγορείται για τη...



 δολοφονία της 81χρονης Σοφίας Ζεπάτου-Αυγουστινάτου, έπειτα από την προθεσμία που έλαβε και πήρε.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών όπου της αποδόθηκε η κατηγορία τα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όπως και η ίδια ομολόγησε, αυτή σκότωσε την 81χρονη το απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου 108, με το καλώδιο του φορτιστή του κινητού τηλεφώνου.

Η 36χρονη είχε αναλάβει την φροντίδα της ηλικιωμένης γυναίκας από τον περασμένο Νοέμβριο καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και χρειαζόταν κάποιον να την προσέχει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την Αστυνομία ειδοποίησε φίλη της 36χρονης στην οποία και τηλεφώνησε η φερόμενη ως δράστιδα, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της δράστιδος Γιώργο Κονταξή «από την πρώτη στιγμή ομολόγησε, λέγοντας πως δεν ήξερα τι έκανα. Ένας ακόμη ισχυρισμός της ήταν πως το έκανε από οίκτο επειδή την έβλεπε να υποφέρει». Το μόνο σίγουρο όπως σημείωσε ο κ. Κονταξής είναι πως έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και θα ζητήσουμε εξέταση και από ειδικό, ενώ σημαντική στην απόφασή της να προβεί σε αυτή την ενέργεια, ήταν η επήρεια του αλκοόλ, μεγάλες ποσότητες από το οποίο είχε καταναλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου