Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ο 85χρονος πέθανε από ασφυξία ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: fn@korinthiannews.gr

Tο χρονικό δολοφονίας ηλικιωμένου στο Ξυλόκαστρο.

Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος στο σπίτι του στο Ξυλόκαστρο- Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Όλη η αστυνομική διεύθυνση σχεδόν, παρουσία και του αστυνομικού διευθυντή Κορινθίας κ. Χ. Μουρελάτου βρίσκεται αυτή τη στιγμή (11:00) στο Ξυλόκαστρο αφού σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός
μέσα στο σπίτι του ένας ηλικιωμένος. Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Ψάχνουμε το θέμα και θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση το μεσημέρι. Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας!

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 85χρονου στο Ξυλόκαστρο

- Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του  και τον ΕΔΕΣΑΝ στο κρεβάτι!!!

Επανερχόμαστε στο θέμα το οποίο αναφέραμε το πρωί σχετικά με τον θάνατο του ηλικιωμένου στο Ξυλόκαστρο. Τελικά ο θάνατος οφείλεται σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ακόμα και αυτή τη στιγμή (13:10) αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου βρίσκονται στο σπίτι του άτυχου 85χρονου Γ. Δημητρόπουλου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες της Korinthian news ο γιος του 85χρονου, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό,  τον καλούσε από χθες στο τηλέφωνο και τον προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν το απαντούσε. Αστυνομικοί σήμερα το πρωί άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και είδαν τον ηλικιωμένο να είναι νεκρός στο κρεβάτι του.
Από τα στοιχεία που προκύπτουν άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του, προφανώς για να τον ληστέψουν και τον έδεσαν στο κρεβάτι του. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο θα διευκρινιστεί στη συνέχεια μετά από τα αποτελέσματα της νεκροψίας.
Για την ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση και δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τι πήραν οι δράστες από το σπίτι. Ο θάνατος του 85χρονου έχει σοκάρει την περιοχή!

Συνέχεια σχετικά με την εγκληματική ενέργεια στο Ξυλόκαστρο

- Ο 85χρονος πέθανε από ασφυξία

Σε θέμα το οποίο αναρτήσαμε από το πρωί για την εγκληματική ενέργεια 85χρονου στο Ξυλόκαστρο από την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας λάβαμε το εξής δελτίο τύπου: «Σήμερα το πρωί (9:00) ανευρέθηκε από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου νεκρός εντός του διαμερίσματος του, στο οποίο διέμενε μόνος του, ένας άνδρας Ελληνικής Υπηκοότητας ηλικίας -85- ετών, του οποίου άγνωστοι δράστες είχαν δεσμεύσει τα  χέρια με πουκάμισα και είχαν φράξει την αναπνευστική του οδό με κάλτσα.
Οι δράστες στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους του διαμερίσματος, το οποίο δεν έφερε ίχνη διάρρηξης ή παραβίασης. Σύμφωνα με την εκτίμηση του Ιατροδικαστή ο θάνατος επήλθε από ασφυξία και από τη μέχρι στιγμής προανάκριση που ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, πιθανό κίνητρο είναι η ληστεία. Γίνονται έρευνες από την Υπηρεσία μας σε όλο το νομό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».
πηγη http://korinthiannews.gr/
 
ΣΧΟΛΙΟ ANGEL'S  ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΈΣ  ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ -ΠΛΕΟΝ- ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΤΡΑΓΙΚΗ... ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ  ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου