Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - Cardasil (κατά του καρκίνου της μήτρας)


Τον τελευταίο καιρό  κάνω  αναζήτηση σχετικά με το εμβόλιο κατά του καρκίνου της μήτρας - Cardasil , θεώρησα σωστό να  δημοσιεύσω αυτή την αναζήτηση προς  ενημέρωση των γονέων που χρειάζονται να πάρουν σοβαρη απόφαση σχετικά με αυτό, καθώς η συγκατάβασή τους θα είναι μη αναστρέψιμη.   Φυσικά ψάξε στο ψάξε έπεσα  σε αδιάσειστες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τους εμβολιασμούς γενικά.

Αρχικά σας δίνω  το βίντεο
που βρήκα απο τη  vasoula2908  εδώ  http://vimeo.com/98551302  και ΕΔΩ  στη συνέχεια ακολουθησα συνδέσμους και λεξεις που έβρισκα μπροστά μου που με οδήγησαν στην 
Health Impact News  με ένα άρθρο που αφορούσε τη δημοσιογράφο Katie Couric  η οποία άμεσα "επιτέθηκε" στους εμβολιασμούς  του Cardasil  με στοιχεία βίντεο και συνδέσμους τους οποίους αν ακολουθήσετε - οι αγγλομαθείς - θα λάβετε μία ολοκληρωμένη εικόνα για το περι τίνος πρόκειται. Το άρθρο με τίτλο 

Mainstream Media Attacks Katie Couric for Publishing Truth on Gardasil Vaccine  που θα βρείτε ΕΔΩ   ούτε λιγο ούτε πολύ ξεσκεπάζει την κυβερνητική μέριμνα , για την απόκρυψη στοιχείων που αφορούν τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών  από τις πωλήσεις των εμβολίων καθώς και την σιωπή των  ΜΜΕ.

Στο ιστολογιο του ΦΥΤΡΟ  διάβασα  ένα ακόμα σοκαριστικό  κείμενο  με τιτλο  :  

Ἐσεῖς τά στειρώσατε τά κορίτσια σας;  ....

Μεταξύ άλλων λεει:

...."To Gardasil, που υποτίθεται θα προστάτευε έναντι του ιού HPV, εκτός από τις απίστευτες νευρολογικές παρενέργειες που επιφέρει, πολλές φορές και τον θάνατο, θεωρήθηκε ακόμα ύποπτο για μια ‘παρενέργεια’ που επιφέρει στειρότητα.

Κατασκευάζεται από την Merck, την περήφανη εταιρεία που είχε κατασκευάσει και το  vioxx, το εμβόλιο Gardasil είναι ίσως ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα εμβόλια μέχρι σήμερα.

Το  Polysorbate 80 που υπάρχει μέσσα στο εμβόλιο gardasil, όταν γίνεται ενέσιμο προκαλεί ανωμαλίες στα γεννετικά όργανα και στείρωση σύμφωνα με έρευνες στα ποντίκια."........ Αξίζει να το δείτε όλο ΕΔΩ.

Στο ιστολόγιο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΕΤΟΥ   και μέσω ενός άρθρου του που συγκλονίζει με τίτλο,     (....Ο κύριος λόγος, αν όχι η μόνη αιτία της τερατώδης αύξησης του καρκίνου ειναι από εμβολιασμούς!! Δρ Robert Bell, πρώην αντιπρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Έρευνας για τον Καρκίνο . Βρετανικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο
840 κορίτσια, νεκρά μετά από τη χορήγηση του εμβολίου Gardasil 
Donald W. Scott, εκδότης του The Journal Εκφυλιστικές Παθήσεις («Το Ημερολόγιο των εκφυλιστικών ασθενειών») και συνιδρυτής της «Η κοινή αιτία, Ιατρικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών" (η ιατρική έρευνα θεμέλιο της κοινής αιτίας) ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΧΟΥΝ MYCOPLASMA, ΒΑΚΤΗΡΙΑ που καταστρέφουν τα κυτταρικά τοιχώματα.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Πριν το εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας, δεν υπήρξε ποτέ ιός προήλθε από ένα άλλο είδος, που είχε εγχυθεί σκόπιμα σε ανθρώπους!!.
ΓΕΓΟΝΟΣ: 61% όλων των ανθρώπινων όγκων (κατά τη νεκροψία) περιέχουν τώρα ιού SV40 πιθήκου (βλέπε http://Rense.com/general94/bill.htm ), τα οποία μπορούν να ανιχνευθούν στο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας στη δεκαετία του 1950 και του 1960.
ΓΕΓΟΝΟΣ: το τμήμα εμβολίων της CUTTER και WYETH παρήγαγε ένα θανατηφόρο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας που περιέχει ένα ζωντανό ιό που πραγματικά μόλυνε με πολιομυελίτιδα το άτομο που λαμβάνει το εμβόλιο.
ΓΕΓΟΝΟΣ: Οι παραπάνω πληροφορίες που κρύφτηκαν από το κοινό για χρόνια για να αποφευχθεί ο πανικός και να μην αποτραπεί η εμπιστοσύνη στα εμβόλια. Η πολιομυελίτιδα ήταν μια πολύ σπάνια μολυσματική ασθένεια που αντιπροσώπευε χαμηλό κίνδυνο για το κοινό (βλέπε http://www.whale.to/vaccine/bayly.html ), αλλά ο κίνδυνος (της πολιομυελίτιδας)
αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό μετά από την εισαγωγή του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας, το εμβόλιο θαύμα -. μόλυνε με έναν ιό πιθήκου το οποίο αποτέλεσε έκτοτε η αιτία καρκίνων του μαλακού ιστού για δεκαετίες,
Gardasil ανεστάλει στην Ινδία μετά από τον θάνατο 4 κοριτσιών, αλλά η δολοφονία συνεχίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρά τις επιβεβαιωμένους θανάτους 100 κοριτσιών! το CDC, το οποίο έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Merck, τον κατασκευαστή του (Gardasil), θέλει όλα τα παιδιά να το κάνουν υποχρεωτικά!!!.....συνέχεια ΕΔΩ!!   ,  ΟΔΗΓΉΘΗΚΑ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ.. για να συνεχίσω να φρικάρω με τιτλο   Δεν σας φάνηκε παράξενο που ξαφνικά δόθηκε τόσο μεγάλη δημοσιότητα στο "θαυματουργό" νέο φάρμακο Gardasil της (στο χείλος της χρεοκοπίας λόγω δικαστηρίων για το θανατηφόρο αναλγητικό Vioxx) εταιρείας Merck κατά του καρκίνου της μήτρας; Μάλιστα στην Αμερική ήδη προσπαθούν να επιβάλλουν την υποχρεωτική χορήγηση σε κορίτσια (και αγόρια !!!!!!!) ηλικίας 9-15 ετών προκειμένου να γίνουν δεκτά στο σχολείο.
Στην Ελλάδα είπαν ότι θα το εντάξουν στο πλαίσιο των υποχρεωτικών παιδικών εμβολιασμών. Καλό θα ήταν πριν το δώσετε στα παιδιά σας να λάβετε υπ' όψιν μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:
To Gardasil περιέχει αλουμίνιο, (στην Ελλάδα το λέμε και αργίλιο) γνωστή πολύ επικίνδυνη νευροτοξίνη που αποθηκεύεται και επιδρά αθροιστικά στον οργανισμό και ειδικά στον εγκέφαλο, στον οποίο μπορεί να προκαλέσει θάνατο νευρικών κυττάρων.

To Gardasil θεωρείται ότι χτυπά 4 (τους πιο κοινούς - τύποι 6, 11, 16 και 18) από τους περίπου 150 αναγνωρισμένους τύπους (σύμφωνα με διάφορους επιστήμονες ίσως είναι τελικά και χιλιάδες) του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (Human Papilloma Virus - HPV), ο οποίος θεωρείται ότι ευθύνεται για την ανάπτυξη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στη γυναίκα. Όμως υπάρχει επιστημονική αμφιβολία για το εάν ο HPV προκαλεί τον καρκίνο ή απλά ο ίδιος ο καρκίνος εξασθενεί τα κύτταρα κάνοντας τα επιρρεπή στον HPV. Ο καρκίνος μπορεί να προκληθεί από ιούς; Αυτή είναι μια ερώτηση που ακόμα περιμένει σαφή απάντηση (Duesberg and Schwartz, 1992).
To 90% των περιπτώσεων μόλυνσης από HPV θεραπεύονται από τον ίδιο τον οργανισμό. Όσο μικρότερη η ηλικία, τόσο γρηγορότερη και η ίαση.!!!!
Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αποτελεί το I % των περιπτώσεων καρκίνου ετησίως, σύμφωνα με τον οργανισμό καρκίνου Αμερικής (ACS). Οι μισές περιπτώσεις συμβαίνουν στην ηλικία των 35-45 ετών και είναι σπάνιος σε ηλικίες κάτω των 20, δηλαδή στην κατηγορία στην οποία το Gardasil κυρίως απευθύνεται!!! (μόνο 3-4 περιπτώσεις ανά 100.000 γυναίκες ηλικίας 9-20 ετών).
Σαφώς το φάρμακο έχει δοκιμαστεί κλινικά και έχει αποδειχθεί ασφαλής η χρήση του στα παιδιά μας, έτσι; Θα τολμούσαν να βγάλουν κάτι στην αγορά χωρίς εξαντλητικά τεστ; Λυπάμαι, αλλά θα σας απογοητεύσω... Σύμφωνα με τον οργανισμό Alliance for Human Research Protection (AHRP), το φάρμακο δεν έχει αποδειχθεί ουσιαστικά ασφαλές κατά τις κλινικές δοκιμές. Το πιο εξωφρενικό είναι ότι το FDA (οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων Αμερικής), επέτρεψε στη Merck να χρησιμοποιήσει ως placebo επίσης σκεύασμα που περιείχε αλουμίνιο.(Placebo: ουδέτερο, μη φαρμακευτικό σκεύασμα που χορηγείται σε ομάδα ασθενών κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών για να συγκριθούν τα αποτελέσματα της χρήσης του με αυτά της ομάδας ασθενών στους οποίους χορηγείται το πραγματικό φάρμακο). Το αποτέλεσμα είναι να μην είναι πλέον ορατές (masking) οι παρενέργειες της χορήγησης αλουμινίου στους ασθενείς στα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών.
Προκαλεί το Gardasil γενετικές παραμορφώσεις; Επηρεάζει τη γονιμότητα; Προκαλεί ίσως καρκίνο; Πέντε από τις εθελόντριες από αυτές που έτυχε να γεννήσουν έπειτα από ενέσεις με Gardasil γέννησαν παιδιά με γενετικές ανωμαλίες. Το μέλλον θα δείξει...
To Gardasil μεταξύ των παρενεργειών προκαλεί και οστεοπόρωση στα μικρά παιδιά (λόγω του αλουμινίου που περιέχει από ό,τι εικάζεται).
Οι ερευνητές της Merck απέρριψαν από τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του Gardasil και των placebo 102 περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών και 19 θανάτους ως μη συσχετιζόμενα.
Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για τα μακροχρόνια αποτελέσματα του φαρμάκου, καθώς το FDA έχει αλλάξει τους κανονισμούς του από το 1990, επιτρέποντας στις εταιρείες να πληρώνουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό αντί μακροχρόνιων εξαντλητικών τεστ για να εξασφαλίσουν το προνόμιο της έγκρισης. Τρανό παράδειγμα: το φάρμακο Vioxx, το οποίο πήρε έγκριση και αργότερα αποδείχθηκε ότι συνδέεται με 27785 θανάτους λόγω καρδιακών επεισοδίων.
Η ίδια η εταιρεία που παράγει to Gardasil (Merck) επισημαίνει ότι το φάρμακο παραμένει ενεργό για 3,5 χρόνια και έπειτα χρειάζεται λογικά επιπλέον δόση. Τι στο καλό λοιπόν καίγονται να κάνουν το εμβόλιο στα κοριτσάκια από 9 ετών, εφόσον συν τοις άλλοις ο HPV μεταδίδεται μέσω σ@ξουαλικής επαφής χωρίς προφυλάξεις;
Η εταιρεία Merck υπολογίζει να εισπράξει περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του νέου φαρμάκου, σε μία περίοδο που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω απόσυρσης του επικερδούς Vioxx και 11.000 μηνύσεων από θύματα / συγγενείς θυμάτων του Vioxx. (ΒΛΕΠΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ)
*Όργανα που επηρρεάζονται από τα στοιχεία
Εγκέφαλος   Μόλυβδος, υδράργυρος, μαγγάνιο, αλουμίνιο
Θυρεοειδής   Κοβάλτιο, ιώδιο, σελήνιο Καρδιά Ασβέστιο, μαγνήσιο, νικέλιο
Αναπνευστικές Οδοί  Αρσενικό, κάδμιο, νικέλιο, χρώμιο
Ήπαρ (σηκώτι)  Σελήνιο, νικέλιο, χρώμιο, αρσενικό
Νεφροί   Υδράργυρος, κάδμιο, αρσενικό
Λίπος   Κάδμιο
Οστά    Κάδμιο, μόλυβδος, υδράργυρος
Χαρακτηριστικά τα βαρέα μέταλλα επηρεάζουν τα ενεργειακά επίπεδα προκαλώντας διαβήτη, μεταβολικές διαταραχές και νευροδιαβιβαστική κόπωση, επηρεάζουν τις αναπνευστικές, καρδιακές, ηπατικές και ανοσολογικές λειτουργίες επιδεινώνοντας τα αυτοάνοσα νοσήματα αλλά και την αναπαραγωγική λειτουργία. Έχουν βρεθεί ότι επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τη νοητική και συναισθηματική λειτουργία, ενώ μάλιστα έχει σχετιστεί με επιδείνωση συμπτωμάτων σε διαταραχές του φάσματος του αυτισμού.
Ο κίνδυνος εκδήλωσης καρκίνου αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα μέσω πολλών διαφορετικών μηχανισμών που περιλαμβάνουν οξειδωτικό στρες, ενεργοποίηση ογκογονιδίων και αναστολή αντιοξειδωτικής άμυνας. Μεγάλη είναι και η συμμετοχή τους σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες, με κυριότερες τη νόσο του Parkinson, τη νόσο Alzheimer (με κυριότερο το αλουμίνιο) και τέλος επηρεάζουν συνολικότερα τη νευρολογική ανάπτυξη και λειτουργία. Άλλες νόσοι που σχετίζονται με τη συσσώρευση και τοξικότητα βαρέων μετάλλων είναι η Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση ALS, Ηλικιακή Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας, δερματικοί αποχρωματισμοί, αλλεργίες, κολίτιδα, υπερκερατώσεις, ημικρανίες, αρθρίτιδες, οστεοπόρωση και άλλες πολλές. Οι τομείς της φυσιολογίας που επηρεάζονται αφορούν όλο τον οργανισμό, εφόσον ο τρόπος που δρουν τα βαρέα μέταλλα είναι συστημικός.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ μετα λύπης διαπιστώνω και άλλο ένα στοιχείο οτι όντος χαζεύει !
πρώτον η πήγες ειναι με μεγάλα γράμματα απο κάτω!
δεύτερο και σημαντικό, ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ! Επιστημονικές έρευνες απο γιατρούς που έχουν πληρωθεί απο την mark θέλετε;; είστε σοβαροί; γιατί τέτοια ποστ δεν τα κάνουν θέμα οι μεγάλο σελίδες;; οι διαμορφωτές κοινής γνώμης; (ΕΠΊΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΙΚΟΛΌΓΩΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΤΑΧΑ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΆ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΜΕΛΕΤΗ! ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ! (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΑ ΑΕΡΙΑ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΨΕΚΑΣΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ! ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΦΑΛΟΥ... Ε SORRY ΜΕΛΕΤΗ!(ΣΕΛΙΔΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ)))
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!
ΣΟΚ- Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Φαρμακευτική Εταιρία MERCK παραδέχεται την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέσω Εμβολίων! (ΒΙΝΤΕΟ)!!!
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (ΓΙΑ ΤΗΝ TV ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ) ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ! ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΖΩΝ!,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! (Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΦΙΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΜΕΤΑ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!!!! Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ )©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
 και θα βρείτε ΕΔΩ!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου