Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

.Ενα καλά δομημένο σύστημα στο οποίο ζούμε ,καλημένο με ανύπαρκτες ηθικολογίες του κώλου, οι οποιες μας έχουν κάνει ηθοποιούς στην ίδια μας την καθημερινή ύπαρξη,,, κατασκευασμένες οικονομικές κρίσεις και καταστροφές, και άλλα πολλά βοηθούν , ενα πολύπλοκο και καλά μελετημένο σχέδιο εξόντωσης το οποίο δεν δρα απλά άμεσα αλλά ΚΑΙ υποσυνηδεισιακά!!! Χάσαμε την αγάπη
για ζωή!!
ΡΕΜΑΛΙΑ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!
Kαταστάσεις που μας καταπιέζουν και μας θλιβουν μας ωθούν σε ενα φαύλο κύκλο καταστροφής ... δημιουργώντας μας αρνητικά συναισθήατα ΑΠΩΛΕΙΑΣ .. ΑΝΧΟΥΣ... ΦΟΒΟΥ.. ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΥΣ..  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!!!!!!
 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ
Ό,τι σκέφτεστε μέσα σας , αυτό είναι που πιστευετε οτι ισχύει.Οι πεποιθήσεις δεν είναι παρά επαναλαμβανόμενες σκέψεις οι οποίες συνοδευονται από ισχυρά συναισθήματα ... όπως "αρπάζω εύκολα κρυολόγημα", "έχω ευαίσθητο στ
ομάχι" , δυσκολέυομαι να χάσω βάρος", "είμαι αλεργικός..." , "Ο καφές μου προκαλεί αλεργία"... Ολα αυτά ειναι πεποιθήσεις , όχι γεγονότα. Μία αποίθηση δημιουργείται όταν έχετε πάρει την απόφασή σας, έχετε εκδώσει και την ετοιμηγορία, έχετε διπλοκλειδώσει την πόρτα κι έχετε πετάξει το κλειδί και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαπραγματεύσεων. Αλλά ό,τι πιστεύετε πως είναι αληθινό θα υλοποιηθεί για εσας, είτε οι πεποιθήσεις σας είναι ωφέλημες είτε επιζήμιες. Όποιες πεποιθήσεις εκπέμπετε, πρέπει να τις λάβετε πίσω, όπως ορίζει ο νόμος της έλξης.
Πολλοί άνθρωποι εχουν περισσότερες τρομακτικές πεποιθήσεις σχετικά με τις ασθένειες απ΄όσες καλές , σχετικά με την υγεία. Αυτό δεν είναι παράξενο,, λόγω της έμφασης που δίνεται σε διάφορες ασθένειες-νόσους στον κόσμο, κι εσεις βομβαρδίζετε καθημερινά με σχετικές πληροφορίες . Παρά τα αλματώδη βήματα προόδου της ιατρικής, οι ασθένειες αυξάνονται, επειδή οι άνθρωποι τις φοβούνται όλο και περισσότερο.
Εχετε επρισσότερα θετικά συναισθήματα για την υγεία παρά αρνητικά για τις αρρώστειες? Πιστεύετε στην ισόβια υγεία περισσότερο απ΄ό,ιτ στο αναπόφεφκτο της νόσου?Αν πιστεύετε οτι το σώμα σας θα εκφυλιστεί με την ηλικία και ότι η ασθένεια είναι αναπόφευκτη, αυτή την πεποίθηση εκπέμπετε , και ο νόμος της έλξης πρέπει να σας την επιστρέψει, περιβεβλημένη με τις συνθήκες και την κατάσταση της υγείας και του σώματός σας.

"Επειδή εκείνο το οποίο φοβούμην συνέβη
εις εμέ, και εκείνο το οποίον ετρόμαζον
ήλθεν εις εμέ" ΙΩΒ 3:25
τΟ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΦΑΡΜΆΚΟΥ (πλασέμπο) είναι η απόδειξη της δύναμης της πεποίθησης στην ιατρική.Σε μία ομάδα ασθενών χορηγούμε πραγματικά χάπια ή αγωγή και σε μία άλλη το πλασέμπο - ένα δισκίο ζάχαρης ή ψευτικη αγωγή (ΣΟΥΠΕΡΜΑΝΤΟΛΙΝΗ) -ΑΛΛΑ.....σε καμία απο τις δύο περιπτώσεις δεν γνωστοποιείται η αλήθεια για τη θεραπεία ,για τα συπτώματα ή την ασθένεια. ΚΙ ΟΜΩΣ.....Η ομάδα που λαμβάνει τη ΣΟΥΠΕΡΜΑΝΤΟΛΙΝΗ παρουσιάζει συχνά αξιοσημείωτη βελτίωση και μείωση ή ακόμα και εξαφάνιση των συπτωμάτων. Τα εκπληκτικά αποτελέσματα του φαινομένου του ψευδοφαρμάκου αποδυκνύουν συχνά τη δύναμη των πεποιθήσεων πάνω στο σώμα μας. Αυτό που εκπέμπετε διαρκώς στο σώμα σας με τις πεποιθήσεις και τα ένοτνα συναισθήματά σας, αυτό θα λάβετε τελικά από το σώμα σας. Τα συναισθήματα που έχετε ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ κάθε κύτταρό σε όλο σας το σώμα. Όταν έχετε καλά συναισθήματα, εκπέμπετε αγάπη και προσελκύετε τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ σε πλήρη ισχύ, με εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα σας. Όταν έχετε κακά συναισθήματα , η ένταση κάνει τα νευρα και τα κύτταρά σας να συσπώνται, η ζωτική παραγωγή χημικών ουσιών στο σώμα σας αλλάζει, τα αιμοφόρα αγγεία συστέλονται , η αναπνοή σας ρηχαίνει και όλα αυτά μαζί μειώνουν τη δύναμη της υγείας στα όργανα και ολόκληρο το σώμα σας. Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΚΑΤΆΛΗΞΗ ενός σώματος που δεν έχει χαλαρώσει για πολύ καιρό,λόγω συναισθημάτων, όπως το άνχος, η ανυσηχία και ο φόβος.

"Τα συναισθήματά σας επιρεάζουν κάθε κύτταρο
στο σώμα σας. ΝΟΥΣ και ΣΩΜΑ , δυανοητικό
είναι συνυφασμένα"!!!.....
ΤΟΜΑΣ ΓΑΛΚΟ Αθλητικός ψυχολόγος και συγγραφέας..

(Απόσπασμα απο το βιβλίο Η ΔΥΝΑΜΗ ..κεφ.. Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ.. Της Ρόντα Μπέρν. Το βιβλίο πωλειται στα βιβλιοπωλεια..για όποιον αντέχει να διαβάζει ακόμα )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου