Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Σόρος, και τι αρπάζουν οι «σωτήρες» μας

Αυτοί που… θα μας σώσουν, αυτοί και θα μοιραστούν τα ματωμένα ιμάτια της Ελλάδας.
Η έρευνα του newsbomb.gr στα άδυτα των αδύτων του υπουργείου Εξωτερικών και του Μεγάρου Μαξίμου αποκαλύπτει σήμερα συγκλονιστικά ντοκουμέντα.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει αναθέσει στην εταιρεία LAZZARD (τραπεζικό επενδυτικό όμιλο) να διερευνήσει το έδαφος στο εξωτερικό για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους και για την εκποίηση των πιο αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας.
Η LAZZARD παίζει και το ρόλο οικονομικού συμβούλου στην κυβέρνηση. Η LAZZARD έχει στενούς δεσμούς με τον γνωστό οίκο Rochild της Αμερικής, στέλεχος του οποίου είναι ο Σόρος, που είναι στενός φίλος με τον Άλεξ Ρόντος, που είναι στενός φίλος και συνεργάτης από τα παλιά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Μια αλυσίδα σχέσεων και συμπτώσεων που οδηγεί σ’ ένα αποτέλεσμα:
Ο Σόρος που ήρθε για να αγοράσει στην Αθήνα, ξέρει από πρώτο χέρι και τις μυστικές τιμές διαπραγμάτευσης της περιουσίας που θέλει να εκποιήσει το ελληνικό κράτος.
Παράλληλα νομικός σύμβουλος στο Μαξίμου έχει αναλάβει η αμερικανική εταιρεία (και πάντως έχει συνεργαστεί με την ελληνική κυβέρνηση στο παρελθόν), DLA PIPER USA & INTERNATIONAL, η οποία έχει στο επιτελείο της, ως government affairs specialist (δηλαδή σαν άκρως σημαντικό σύμβουλο), τον Σκοπιανό, Meto Koloski.
O Koloski ως πρόεδρος της Οργάνωσης United Macedonian Diaspora έχει πρωτοστατήσει σε κάθε ανθελληνική εκδήλωση Σκοπιανών στις ΗΠΑ.
Στην περσινή επέτειο της εισβολής στην Κύπρο που γιόρταζε η τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, ο Koloski έστησε πανό που έγραφε «Shame on Greek terrorists for killing us diplomats».
Επιστρέφοντας στη LAZZARD να πούμε ότι ο αμερικανικός εξοπλιστικός κολοσσός Lockheed Martin, που εδώ και 20 χρόνια έχει δέσει χειροπόδαρα την ελληνική οικονομία πουλώντας συνεχώς F16 είναι πελάτης της LAZZARD.
Επίσης η LAZZARD ήταν σύμβουλος της ταλαίπωρης Ολυμπιακής όταν πουλήθηκε για ένα κομμάτι ψωμί στη MIG.
του Κώστα Χαρδαβέλλα
http://radioroumelinews.blogspot.com/ 

2 σχόλια: